Even voorstellen


Nou, ik ben dus Nyncke.

Maar dat wist je waarschijnlijk al, anders was je niet op mijn site terecht gekomen.

Maar naast mijn naam vind je het misschien leuk om wat meer over me te weten. Waar ik vandaan kom en met wie en hoe ik opgegroeid ben. Lees dan vooral even verder.

Ik ben geboren in het ziekenhuis van Naarden. Verliep naar mijn idee allemaal soepeltjes, maar ik weet er weinig meer van.

 

Deventer


Al snel verhuisden we naar Deventer, want daar komen mijn ouders oorspronkelijk vandaan. Daar groeide ik op met mijn grote broer en 2 kleine zusjes. Als ik mijn moeder moet geloven was ik een vrolijk, muzikaal, springerig en koppig meisje.

Dat is over het algemeen wel redelijk hetzelfde gebleven.

Ik ging na mijn middelbare school de opleiding voor Sociaal Cultureel Werker volgen. Ondanks het feit dat ik toen wist de musical wereld in te willen, vond ik dat ik ook een "gewone" diploma moest hebben, want in de musical was niets zeker. Zoals niets in het leven zeker is overigens.

Opleiding


3 jaar lang, waarvan 2 jaar met frisse tegenzin, volgde ik deze opleiding en uiteindelijk kon ik met dit papiertje op zak naar de Fank Sanders Academie in Nijmegen. Het feest kon beginnen; ik kon doen wat ik echt leuk vond, de hele dag, iedere dag.

In het derde jaar wist ik niet meer zo zeker of ik wel echt musical wilde, maar ik bleef plezier houden in het spelen, zingen en dansen. En na mijn 4de jaar ging ik met dit papiertje de grote wereld in.

Dus... daar sta je dan in je balletpakje en op je ballerina's. Klaar voor de grote rollen in het theater, op t.v of in films. Maar dat bleef uit. Ik vond het een lastige weg naar de castings en audities. Hoe weet je waar en wanneer iets is?

 

Slot


Maar zoals mama al zei; een koppig meisje. En dat heeft me geholpen. Stapje voor stapje mag ik steeds meer en steeds vaker gaan doen waar ik zo gelukkig van word.

Van een eigen theaterprogramma in 2014 naar audities voor zowel grote musical producties als castings voor film en tv. en tussendoor zoveel mooie en uitdagende dingen die ik op kleinere schaal heb mogen doen en daarbij het bemachtigen van de prachtige, uitdagende rol van moeder! Dan nu mijn eerste gastrol in een t.v. serie en een bioscoopfilm.

Dit voelt nog maar als het begin! Ik geniet met volle teugen, als moeder, als actrice, als Nyncke!